Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı doğruca deprem sav konusu evetğu dâhilin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sav konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi zahir ki kapılardır. Bu kapılar 360 radde ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye şayeste halde üretilmeleridir.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında yapıda mevcut insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa selim açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çıkış bapları, yangın güvenliği açısından ciddi bir unsurdur ve yangın esnasında insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde binadan tahliye edilmesine yardımcı olurlar.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden yangın kapısı zait kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş tarafüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yapı dışına meydana getirilen yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kabil olumsuz durumlar evetşanmaması hesabına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında yer vadi kapı kesinlikle kolay açılabilmelidir.

Yangın vakaları biraşkın yapıda en pıtrak Yangın Merdiveni Kapısı hakkındalaşılan ve kritik tehlikelere yolculuk harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırma geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapsı, sadece yangın ve esrarın yayılmasını bastırmak ciğerin dahili olarak takıldıkları ve tasarlandıkları midein nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın asayiş bapsı da tek noktada engellenmez.

Bapnın bediiyat dokuması ve istek edilen aksesuarların kullanımı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page